KALASTUSPALVELUT

Ainutlaatuinen Atteson Fishing tarjoaa erilaisia elämyksellisiä kalastushetkiä kalastuksesta kiinnostuneille harrastajille ja uusia ideoita hakeville urheilukalastajille. Oulujärvi, Oulujoki sekä Oulujoensuisto tarjoavat kalastajille otollisia alueita ja saalispaikkoja kalastukseen mutta myös virkistäytymiseen ja rentoutumiseen mukavan harrastuksen parissa. Kalastusreissuilla oppaalla on rautainen kokemus vesillä liikkumisesta, kalastuksesta ja hänellä on vaadittava vuokravenekuljettajan lupakirja.

VETOUISTELUA JA HEITTOKALASTUSTA

Valitsemmepa kohdekalaksi taimenen, järvilohen, kuhan tai hauen, jokaiselle löytyy omat niksinsä, joilla parannamme mahdollisuutta tartuttaa se iso siiman päähän. Vetouistelusafari sopii lähes kaikille eikä safari vaadi erityistaitoja. Ennen retkelle lähtöä voidaan yhdessä päättää pyydettävä kalalaji.

KANOOTTIKALASTUSRETKET

Attesonilla on kahden istuttavia ja tilavia intiaanikanootteja, joita voidaan käyttää niin kalastukseen kuin myös luonnossaliikkumiseen. Kanoottikalastus on osoittautunut erittäin suosituksi uudeksi kalastusmuodoksi ja sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla

PILKKIRETKET

Atteson pystyy järjestämään opastetun pilkkiretken eri vesialueille jopa 20 hengen ryhmälle. Miltä kuulostaisi koko päivin virkistäytymisretki Oulujärven luontoon, jossa olisi valmiina lounas, 3-4 tunnin pilkkiretke, sauna sekä illallinen?

KALASTUSMATKA NORJAAN

Atteson järjestää myös opastettuja kalastusmatkoja Norjaan, Jäämerelle. Kysy tarkemmin matkoista.

KALASTUSALUEET

OULUJÄRVI - GEOPARK ROKUA

Geopark Rokua – Oulujärven ainutlaatuinen luonto antaa puitteet kalastusretkelle, jonka järjestämme Suomen kolmanneksi suurimmalle avovesiselälle, Niskanselälle. Kalaisa Oulujärvi on kuuluisa isoista kaloistaan ja on saalisvarma uistelujärvi. Vetouistelusafari sopii lähes kaikille eikä safari vaadi erityistaitoja. Ennen retkelle lähtöä voidaan yhdessä päättää pyydettävä kalalaji. Rokuan alueella voi harrastaa myös paljon erilaista luontomatkailua ja urheilua kuten marjastusta, sienestystä, patikointia ja maastopyöräilyä. Atteson tarjoaa myös hyvät puitteet kanoottireissuille oppaan kanssa tai ilman. Kysy niin Atteson järjestää.

OULUJOKI JA MEREN EDUSTA

Oulujokisuisto on ainutlaatuinen luonto- ja kulttuuriympäristö, joka rakentuu nykyaikaisesti Oulujoen rantamaisemiin. Meri-Toppilassa uusien asuinrakennusten rinnalla vanhan teollisuusalueen tunnusmerkit näkyvät edelleen mm. katunimistössä. Alvar Aallon alun perin suunnitteleman teollisuusalueen siilorakennus nousee yhdeksi Toppilan alueen korkeimmista rakennuksista.

 

Parhaimmillaan Oulujokisuiston maisemat ja kulttuuriympäristön voitte kokea veneretkellä Oulujokisuistossa. Reitti mukailee turvallista veneilyreittiä vanhan Toppilan sataman läpi merelle, edelleen Nallikarin hiekkarantojen editse Hietasaaren ympäri. Reitti takaisin torinrantaan kulkee Nuottasaaren sataman kautta. Retki sujuu mukavasti uudella siistillä veneellä, kokeneen kuljettajan esitellessä suiston parhaita maisemia.

VARAA TAI PYYDÄ TARJOUS

Jätä varaus/tarjouspyyntö kalastussafarista tai retkestä tämän lomakkeen kautta. * -merkityt kentät ovat pakollisia.

Etunimi*
Sukunimi*
Email*
Puhelin*
Toivottu päivämäärät (alku - loppu)
Osallistujamäärä (arvio)*
Haluan tarjouksen seuraavista:

VetokalastusHeittokalastusKanoottikalastusPilkkiretkiKalastusmatka Norjaan
Laskutusmalli
YritysasiakasYksityinen
Muuta tietoa varaukseen

Viesti lähetetään myös antamaasi osoitteeseen.

Mikäli viesti ei tule pian mailiisi, voi olla että järjestelmässä on jotain vikaa tai mailiosoitteessa on virhe.
Tässä tilanteessa pyydämme laittamaan mailia aiheesta -> info@atteson.fi

Terveisin Team Atteson