Kalastuspalvelut

Ainutlaatuinen Atteson Fishing tarjoaa erilaisia elämyksellisiä kalastushetkiä kalastuksesta kiinnostuneille harrastajille ja uusia ideoita hakeville urheilukalastajille. Oulujärvi, Oulujoki sekä Oulujoensuisto tarjoavat kalastajille otollisia alueita ja saalispaikkoja kalastukseen mutta myös virkistäytymiseen ja rentoutumiseen mukavan harrastuksen parissa. Kalastusreissuilla oppaalla on rautainen kokemus vesillä liikkumisesta, kalastuksesta ja hänellä on vaadittava vuokravenekuljettajan lupakirja.

VETOUISTELUSAFARIT

Valitsemmepa kohdekalaksi taimenen, järvilohen, kuhan tai hauen, jokaiselle löytyy omat niksinsä, joilla parannamme mahdollisuutta tartuttaa se iso siiman päähän. Vetouistelusafari sopii lähes kaikille eikä safari vaadi erityistaitoja. Ennen retkelle lähtöä voidaan yhdessä päättää pyydettävä kalalaji.

LUE TARKEMPIKUVAUS

HEITTOKALASTUSMATKAT

Kesällä Atteson tarjoaa erinomaiset puitteet lähteä isolla uudella veneellä heittokalastusmatkalle eri vesistöihin. Uudessa veneessä on tilaa yhdeksälle hengelle ja kalastamaan pystyy yhtäaikaisesti kuusi kalastajaa. Lisätietoja tulossa pian.

KANOOTTIKALASTUSRETKET

Attesonilla on kahden istuttavia ja tilavia intiaanikanootteja, joita voidaan käyttää niin kalastukseen kuin myös luonnossaliikkumiseen. Kanoottikalastus on osoittautunut erittäin suosituksi uudeksi kalastusmuodoksi ja sitä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Lisätietoja tulossa pian.

PILKKIRETKET

Atteson pystyy järjestämään opastetun pilkkiretken eri vesialueille jopa 20 hengen ryhmälle. Miltä kuulostaisi koko päivin virkistäytymisretki Oulujärven luontoon, jossa olisi valmiina lounas, 3-4 tunnin pilkkiretke, sauna sekä illallinen? Ota Lisätietoja tulossa pian.


Geopark Rokua - Oulujärven ainutlaatuinen luonto antaa puitteet kalastusretkelle, jonka järjestämme Suomen kolmanneksi suurimmalle avovesiselälle, Niskanselälle. Kalaisa Oulujärvi on kuuluisa isoista kaloistaan ja on saalisvarma uistelujärvi. Vetouistelusafari sopii lähes kaikille eikä safari vaadi erityistaitoja. Ennen retkelle lähtöä voidaan yhdessä päättää pyydettävä kalalaji. Rokuan alueella voi harrastaa myös paljon erilaista luontomatkailua ja urheilua kuten marjastusta, sienestystä, patikointia ja maastopyöräilyä. Atteson tarjoaa myös hyvät puitteet kanoottireissuille oppaan kanssa tai ilman. Kysy niin Atteson järjestää.

Oulujokisuisto on ainutlaatuinen luonto- ja kulttuuriympäristö, joka rakentuu nykyaikaisesti Oulujoen rantamaisemiin. Meri-Toppilassa uusien asuinrakennusten rinnalla vanhan teollisuusalueen tunnusmerkit näkyvät edelleen mm. katunimistössä. Alvar Aallon alun perin suunnitteleman teollisuusalueen siilorakennus nousee yhdeksi Toppilan alueen korkeimmista rakennuksista.

Parhaimmillaan Oulujokisuiston maisemat ja kulttuuriympäristön voitte kokea veneretkellä Oulujokisuistossa. Reitti mukailee turvallista veneilyreittiä vanhan Toppilan sataman läpi merelle, edelleen Nallikarin hiekkarantojen editse Hietasaaren ympäri. Reitti takaisin torinrantaan kulkee Nuottasaaren sataman kautta. Retki sujuu mukavasti uudella siistillä veneellä, kokeneen kuljettajan esitellessä suiston parhaita maisemia.

Oulujoen suistossa on myös mahdollista kalastaa sekä kesällä että talvella. (Tarkempi kuvaus pian)
Elämysmatkat Norjaan Senjan saarelle kalastusoppaan kanssa. (Tarkempi kuvaus pian)
KALASTUSPALVELUPAKETIT TULEVAT ESITTELYYN PIAN.

SIIHEN SAAKKA KYSY LISÄTIETOJA OPASTETUISTA KALASTUSRETKISTÄ ATTELTA (p. +358405168007)